Eredetmotors - Eredetviségvizsga, Tuning, Alkatrész kereskedelm és szerviz. Webshop.


Műhelyünk szolgáltatásai


Műhelyünk a következő szolgáltatásokkal áll kedves ügyfelei rendelkezésére:


Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás és zöldkártya ügyintézés

Gépjármű szervízelési program

Gépjármű motorok felújítása (garanciával)

Gépjárművek javítása

Autóvillamossági munkák

Autó és motor tuning

Rendszeres gépjármű-karbantartási program

Alkatrész forgalmazás

Autó fóliázás

Autókozmetika

Másodlagos Jelölés (DataDotDNA)

CHIP TuningAutó fóliázás

Hűvös elegancia - 3M™ Autóüveg fóliák

Hűsöljön szikrázó napsütésben is A 3M autóüveg fóliáival ezt megteheti. A 3M™ Panther autóüveg fóliák nagymértékben kint tartják a hőt, ezáltal hozzájárulnak a hatékony légkondicionált belső tér biztosításához.

Az UV védelemről mi is gondoskodunk

A káros napsugárzás elleni védelem, kimondottan a nyári hónapokban, mindennapi felelősségünkké vált. Bőrünket érő UV sugarak ellen nem csak krémekkel és megfelelő öltözékkel védekezhetünk, hanem utazásaink során megvédhetjük gyermekeinket, családunkat a káros napsugarak hatásaitól. A 3M autóüveg fóliák az UV sugárzás 99%-t kiszűrik.

Esztétikus megjelenés

A füstszínű üveghatású fólia nem csak esztétikus külsőt biztosít az autójának, hanem a belső tér tükröződését is csökkenti, ezáltal növeli a bent ülők komfortérzetét. 4 színárnyalatban kaphatók.

Biztonsági funkció

A fóliák színárnyalattól függően csökkentik az utas vagy a rakodótérbe való belátást, betekintésvédelmet biztosítva megakadályozhatják a gépjárműben hagyott értékék miatt történő feltöréseket.
A 3M Panther FX fóliái mellett kifejlesztette a szabadalommal védett gyártástechnológiának köszönhető színstabil fóliasorozatot. A 3M Panther CS fóliái színüket teljes élettartamuk alatt megtartják.
Minden 3M autófólia rendelkezik a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével.

Minőségi garancia

Senki sem rendelkezik akkora tapasztalattal az ablakfóliák terén, mint a 3M. Az egyetlen olyan gyártó, amely saját nyersanyagait használja fel a gyártás során, mint poliészterek, 3 Innováció ragasztók, fémek és karcolásmentes bevonatok. Ez garantálja a kiváló minőségellenőrzést és termékeink megbízható színvonalát.
Gondosan kiválasztott és engedélyekkel rendelkező, felhatalmazott forgalmazókkal dolgozunk, akiket magas szakmai színvonalon képeztünk ki a 3M™ Ablakfóliák helyes és megfelelő telepítésére. A 3M™ Ablakfóliákra 100%-os anyag és munkagarancia érvényes. Ez a lehetséges legteljesebb garanciavállalást jelenti.

A 3M legtöbb épület és autóüveg fóliái a nemzetközi Bőrrák Alapítvány ajánlásával rendelkeznek

Az autófóliákra vonatkozó szabályozások

Magyarországon az EGB 43. előírásának és a 2005/84-es kormányrendelet értelmében autófólia a következő korlátozásokkal helyezhető el a gépjárművek üvegfelületein:


Hátsó szélvédő és két hátsó oldalsó üveg: tetszőleges sötétségű, ám AF - engedéllyel (figyelem 2008 - tól nem H - engedélyt ad ki a hatóság) rendelkező autófólia telepíthető.

Első oldalsó ablakok: min. 70% látható fényáteresztéssel és AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 70%-os kritériumnak.

Első szélvédő: min. 75% látható fényáteresztéssel és AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 75%-os kritériumnak. A szélvédőre a napellenző vonaláig fényvédő csík tetszőleges sötétségben telepíthető.