Eredetmotors - Eredetviségvizsga, Tuning, Alkatrész kereskedelm és szerviz. Webshop.


Weboldal szerzői jogai és hivatkozás az eredetmotors.hu-ra

Az Eredet Motors 2005 Bt. Weblapján (www.eredetmotors.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, valamint a termékekre, Cégünkre vonatkozó összes adat, leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában az Eredet Motors 2005 Bt. tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.


A www.eredetmotors.hu-ra való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.


Vásárlás feltételei az eredetmotors.hu -n

Az Eredet Motors WebShop-ban való vásárlás regisztrációhoz kötött, amely regisztráció nem jelenti szerződés létrejöttét a felhasználó és az Eredet Motors 2005 Bt. között. A regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibás teljesítésért az Eredet Motors 2005 Bt. semmilyen felelőséget nem vállal. Regisztrált látogatóink a regisztráció során megadott felhasználó nevükkel és jelszavukkal vásárolhatnak.


A rendelés feladásának pillanatától ön az Eredet Motors 2005 Bt.-vel kerül kapcsolatba. Rendeléséről rendszerünk e-mail-ben összesítést küld, megerősíti a vásárlás Ön által megjelölt feltételeit, összegét.


Az árut személyesen telephelyünkön illetve futárunktól veheti át, készpénzfizetés ellenében. Az áru átvétele akkor válik teljessé, ha Ön személyes átvétel esetén a számlát, házhozszállítás esetén az utánvétes papírt aláírja, ezzel jön létre Ön és az Eredet Motors 2005 Bt. között az áruvásárlási szerzodés.


Amennyiben Ön magánszemély, akkor önre a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezései vonatkoznak, melyeket az Eredet Motors 2005 Bt. kivétel nélkül betart. Abban az esetben, ha Ön Cég, az Önnel kötött szerződés szerves részét képező garanciális feltételek vonatkoznak Önre, melyet Ön a számla illetve utánvétes papír aláírásával tudomásul vesz, elismeri, hogy az abban foglaltakkal teljes mértékig tisztában van.


Eredet Motors 2005 Bt. kötelezettségei és jogai

Az általunk forgalmazott áruk ismertető leírásának esetleges pontatlanságáért felelősséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért. Minden terméket igyekeztünk a gyártó pontos termékismertetőjével ellátni, de az ebben felmerülő hibákért sem tudunk felelősséget vállalni. Amennyiben nyilvánvaló hibákat talál, kérjük tájékoztasson minket, és mi törekszünk a hiba mihamarabbi kijavítására.


Az Eredet Motors WebShop-ban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az Eredet Motors 2005 Bt -t nem terheli felelősség, ha bármilyen muködési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.eredetmotors.hu akadálytalan muködését és a vásárlást.


Az Eredet Motors 2005 Bt. szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt. A változás az Eredet Motors WebShop-ban történt megjelenítés időpontjától lép életbe. Az Eredet Motors 2005 Bt. szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait illetve az Eredet Motors WebShop-ot, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és az Eredet Motors 2005 Bt. nem vonható felelősségre, ha így tesz. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az Eredet Motors 2005 Bt oldalán. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.


Az Eredet Motors 2005 Bt. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Eredet Motors 2005 Bt. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.


Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Eredet Motors 2005 Bt. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


Az Eredet Motors 2005 Bt. csak olyan terméket értékesít, amelynek ára a pénzpiaci értékesítő által nem irányítható ingadozástól függ, ennek alapján értelmezi a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet, a távollévők között kötött szerződésekről, melyet a vevő vásárláskor elfogad. Az Eredet Motors 2005 Bt. készletet nem tart, a beszerzéseink minden esetben az aktuális valutaárfolyam függvényei. Az áraink csak az adott időpontban leadott rendelésekre vonatkoznak, és folyamatosan változhatnak.


A telefonos rendelés nem számít kötelező érvényű ajánlattételnek, illetve távollévők között kötött szerződésnek. A termék személyes átadás-átvételénél a számla kiállítása a szerződés létrejötte, mely esetben a felek teljesítésre kötelezettek.Jognyilatkozat

A www.eredetmotors.hu weboldal felületein található fotók és képi tartalmak, adatok, leírások, tájékoztató szövegek, az oldalakon látható formában az EM Tuning Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal szerzői és szomszédos jogainak jogtulajdonosa a Sharky Computer Kft. A jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, a képek letöltése és további felhasználása szigorúan tilos!


A szerzői jogok megsértése polgári- és büntetőjogi felelősségre vonással jár!


A www.eredetmotors.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületein, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon. Belső oldalakra mutató linkek csak úgy helyezhetők el hivatkozó webhelyeken és dokumentumokban, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, az oldalon közölt tartalmakat nem helyezik olyan közegbe, melyben eredeti jelentésük megváltozik, további paramétereket nem tartalmaznak. Az oldalon szereplő információk és ajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek! Az ezekkel kapcsolatos változtatások jogát az oldal jogtulajdonosai fenntartják. Az oldalon közölt árak tájékoztató jellegűek, a pontos árakról foglaláskor minden esetben visszaigazolást küldünk.


Adatvédelmi szabályzat

EM Tuning Kft. (továbbiakban Adatkezelő)


 • Mobil: +36-30/238-7901
 • E-mail: info@eredetmotors.hu
 • Cím: 3200 Gyöngyös, Püspöki út 39

A weboldalunk címe: https://www.eredetmotors.hu


Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?


A www.eredetmoros.hu nem gyűjt személyes adatokat, email címeket vagy telefonszámokat. Az emailes kapcsolatfelvétel vagy ajánlatkérés esetén megadott személyes adatokat kizárólag kapcsolatfelvéti célra használjuk.


Az adatkezelés jogalapja az Ügyfél/Látogató önkéntes hozzájárulása.


Az Ügyfél online tevékenysége során keletkező adatait kizárólag számítástechnikai eszközzel végrehajtott adatfeldolgozással kezeljük. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztika-készítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok (naplóállományok, logfile-ok) az alábbiak: Google Analitycs tracker által gyűjtött adatok, az Ügyfélnek a Weboldallal kapcsolatos aktivitása, szerver és keretrendszer logok.


Ezen adatok felhasználása egyrészről technikai célokat szolgál - pl. a szerverek biztonságos üzemeltetése, utólagos ellenőrzése, másrészt az Adatkezelő ezen adatokat felhasználhatja weboldalhasználati statisztikák készítéséhez, a felhasználói igények elemzéséhez, a szolgáltatások színvonalának emelése érdekében. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok az Ügyfél azonosítására nem alkalmasak, és ezeket a Cég egyéb személyes adatokkal nem kapcsolja össze, valamint marketing célokra sem használja fel.


Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságoknak történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása nélkül nem lehetséges.


Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi és ezekért felelősséget nem vállal.


Analitika


A weboldal független látogatottsági és egyéb webanalitikai adatok kinyerése érdekében az Adatkezelő igénybe veszi a Google Analytics szolgáltatást, ezért ezen adatok vonatkozásában a Google Inc. adatvédelmi irányelve az irányadó (https://google.com/intl/h_All/policies/privacy), Adatkezelő ezen adatokat tekintetében Adatfeldolgozónak minősül. A Weboldal felhasználója tudomásul veszi, hogy adatainak a Google Inc. általi feldolgozásához a weboldal használatával hozzájárul.


Kapcsolatfelvételi és ajánlatkérési formok


A weboldalon található formokon keresztül kezdeményezett kapcsolatfelvétel során megadott adatokat kizárólag kommunikáció és ajánlatkészítés céljára használjuk, az ajánlatkészítési folyamat elindításához szükségesek. Ügyfél vagy marketing adatbázisok nem készülnek ezen adatokból és marketing célokra sem használjuk fel őket.


Minden form kitöltése és az információk elküldése csak úgy lehetséges, ha az adatkezelési szabályzat elfogadásra kerül a formoknál elhelyezett pipálható mező kipipálásával.


Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat (adatfeldolgozók)?


A weboldal látogatása során esetlegesen keletkező személyes adatokat a Adatkezelő kizárólag saját maga használja fel, de igénybe veszi adatfeldolgozók közreműködését.


Adatkezelő igénybe veszi a Grend System Kft hosting szolgáltatását, mely üzemeltetőjének adatai:


 • Cégnév: GREND System Kft
 • Székhely: 1043, Budapest, Aradi u. 43.
 • Telefon: +36-30-474-2377
 • Ügyvezető: Potóczky András
 • Web: www.grendsystem.hu

Adatkezelő igénybe veszi a Sharky Computer Kft weboldal üzemeltetői szolgáltatását:


 • Cégnév: Sharky Computer Kft
 • Székhely: 3200 Gyöngyös, Egri út 5.
 • Telefon: +36-30-99-55-604
 • Ügyvezető: Sárközi Máté
 • Web: www.sharkycomputer.hu

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot?


Minden személyes adatot csak addig örzünk, ameddig a személyes adathoz kapcsolódó tevékenység ügymenete vagy a kapcsolódó törvényi háttér ezt indokolja.


Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán?


Az Ügyfél/Látogató mindenkor jogosult kérni betekintést a róla tárolt személyes adatokba és kérheti ezek törlését is. A személyes adatok törlésének joga nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk. Adattörlési kéréssel kapcsolatban ezen oldal tetején található elérhetőségeken állunk látogatóink rendelkezésére.


Adatkezelési munkatárs:


Mácsár Krisztián - info@eredetmotors.hu


Minden adatot a Cég hostingolt webtárhelyén, titkosított hozzáférésű szervereken és adatbázisban tárolunk.


Ügyfél jogsértés esetén jogorvoslatért fordulhat:


Az Adatvédelmi Biztos Hivatalához (1051 Budapest, Nádor u. 22.)


A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz


 • Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
 • Telefon: 06- 1-391-1400
 • Fax: 06-1-391-1410
 • E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
 • Weboldal: naih.hu

Egyéb rendelkezések


Adatkezelő rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatók össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.


Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az Adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást letiltsa.


Adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.


Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot az Ügyfelek előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Ügyfél a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat


ADATKEZELŐ NYILATKOZATA


Adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen szabályzat tartalmát, és kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen szabályzatban megfogalmazott előírásoknak.


Cookie kezelés


Weboldalunk - és szinte minden más weboldal is - úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A süti file egy betűkből és számokból álló kisméretű szövegfájl, melyet az Ön számítógépén tárol a böngészője, amennyiben azt Ön, mint felhasználó engedélyezi. Ezek a sütik segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy az oldal megtekintése és használata során meg tudjuk Önt különböztetni más felhasználóktól, ez alapján minél teljesebb élményt biztosítva Önnek.


A cookie-k (sütik) fontosak az Ön által megnyitott weboldal megfelelő működéséhez, segítséget nyújtanak a számunkra a felhasználói élmény fokozásában. A weboldalon használt cookiek emlékeztetik Önt a bejelentkezési adataira (amennyiben a weboldalon lehetőség van bejelentkezésre), és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek a weboldal funkcióinak optimalizálásához. 


A sütik engedélyezése nem kötelező - de ajánlott - , ezeket az internetböngészőben bármikor le lehet tiltani, azonban a weboldal bizonyos részeinek használatához illetve a teljes felhasználói élményhez szükség lehet rá.


Az oldal használatával az alábbi sütiket használjuk:


Nélkülözhetetlen sütik: melyek elengedhetetlenek a weboldal megfelelő működéséhez. Olyan sütik ezek, amelyek lehetővé teszik, hogy helyes oldalakra navigáljon, ha a weboldal működését illetően frissítést hajtunk végre.


Működéssel kapcsolatos sütik: segítenek minket a specifikus funkciók engedélyezésében az oldalon, hogy növelni tudjuk a látogatói élményt, például azáltal, hogy megjegyzik a preferenciákat, beállításokat, észlelik, ha egy szolgáltatást korábban már a figyelmébe ajánlottunk.